Alfabøvset

Alfabøvset

By Cecilie Felumb Conrad, Jesper Felumb Conrad & Liv Ea Felumb Conrad

 • Release Date : 2013-05-05
 • Genre : Early Readers
 • FIle Size : 204.96 MB
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Alfabøvset Lyt og Læs.

Alfabøvset er 28 skøre, bøvsende glade og skæve bogstavs-rim for børn.  

Alfabøvset er en ny serie danske børnerim, som bygger på alfabetet. For hvert bogstav, har familien Felumb Conrad, skrevet et skørt og skævt rim om et dyr der bøvser. Fortolket af Jørgen Eivind Hansen i et 34 meter langt maleri, kom alle de mangfoldige eksistenser fra rimene til live i Fælledparken i marts 2013. I en bidende, nærmest sarkastisk, kulde.

Projektet er tænkt og udviklet af Jesper Felumb Conrad, som aldrig har sluppet sin drengede glæde ved snart sagt alting - herunder bøvser. Det vil aldrig lykkes familien Felumb Conrad at lære de fire børn, at bøvser er uhøflige og ulækre, for ... de er jo bare også sjove. I det rette øjeblik, forstås.

Med projektet ønsker familien at sprede glæde ved universets mange store og små skabninger og mysterier, og at inspirere børn til at lære at læse - bare fordi det er sjovt.

Denne gratis iPad-bog er blevet til takket være Familiens kære Onkel Thomas (felumb.dk), som har fotograferet værket i Fælledparken, og dermed skabt bogens råmateriale. Værket er et langt sammenhængende kunstværk, som enhver, der har mulighed for det, bør se i virkeligheden. For at hvert rim kan nydes alene har vi klippet maleriet fri og placeret det på en sort baggrund; altså ikke rentegnet, farve-behandlet eller på anden vis ændret fra det oprindelige værk.

I slutningen af bogen kan du se et panoramafoto af hele værket, samt fire musikvideoer, der er produceret på baggrund af enkelte rim. 

God fornøjelse - Familien Felumb Conrad og Co.

Reviews

 • Den er god :)

  5
  By Superdupermic
  Den er virkelig sjov og så er det er et extra plus at tegningerne er så flotte i alle de farver /Andrea 8år
 • SUPER

  5
  By Hayabusa-CDP
  Dette er en super bog, og allerede mere end godkendt af familiens yngste medlemmer.

keyboard_arrow_up