Kære Zoe Ukhona

Kære Zoe Ukhona

By Pelle Hvenegaard

  • Release Date : 2018-04-12
  • Genre : Biography
  • FIle Size : 28.51 MB
Score: 5.0
5.0
From 12 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Kære Zoe Ukhona Da Pelle Hvenegaard en sommeraften på en blind date, der er tæt på at blive aflyst, møder Caroline, ved han det med det samme: Hun skal være mor til hans børn. Det første møde udvikler sig til en stormende forelskelse, hvor det hurtigt står klart, at de to gerne vil skabe en familie sammen. Og det er ikke fordi, de ikke prøver … 

KÆRE ZOE UKHONA er Pelle Hvenegaards ærlige, komiske, sørgelige og hjertevarme fortælling om de seks år i fertilitets- og adoptionshelvede, som Pelle og hans kone måtte igennem, før de kunne åbne døren til lejligheden på Christianshavn med lille Zoe Ukhona på armen. 

Det er en fortælling om partnerskab og om at tackle livet, når det ikke går den vej, man havde planlagt. Og så er det en fortælling om, hvor lykken og meningen med livet ligger, når man har oplevet og opnået det meste – og om den store glæde det er, når man endelig kan omfavne den ved at blive forælder. 

Pelle Hvenegaard blev verdensberømt som dreng i rollen som navnefællen Pelle Erobreren i Bille Augusts oscarvindende film. Han er uddannet journalist og har arbejdet i TV-branchen hele sit voksne liv. Er lige nu på barsel, som han dokumenterer på instagramsiden @pellehvenegaard, en side der har fået over 60.000 faste fans på bare ti måneder.

Reviews

  • TAK!!!

    5
    By signelo
    Jeg har grædt mig igennem bogen, fordi jeg følte hver en oplevelse på egen krop. Jeg har genkendt mange tanker og følelser fra min egen situation. Bogen har på den måde både været terapeutisk og helende. TAK for at sætte ord på barnløsheden. Det sværeste og hårdeste, jeg nogensinde har oplevet. Og noget af det, som kun meget få i mit liv har kunne forstå. Når børn er meningen med livet, er livet uden børn en meget svær prøvelse. Og du, Pelle, har hjulpet med at forstå min egen situation bedre.

keyboard_arrow_up